Ahojte,
Tatra Banka bude zvysovat poplatky za hlavne aj dodatkove kreditne karty, pocnuc dnom 31.03.2026 - https://www.tatrabanka.sk/files/archiv/cennik-sluzieb/Blizsieinfomaciepreklientov-spotrebitelov_v_5.pdf
V skratke:
- Sukromna Standard
- hlavna karta - 2,50 EUR >> 3 EUR
- dodatkova karta - 0,50 EUR >> 1,50 EUR
- Sukromna Zlata
- hlavna karta - 8 EUR >> 10 EUR
- dodatkova karta - 1,50 EUR >> 5 EUR
- Platinum
- hlavna karta - 20 EUR >> 30 EUR
- dodatkova karta - 10 EUR >> 15 EUR
Takisto sa meni aj minimalny objem zuctovanych bezhotovostnych platieb pre zlavu 50% a 100% z poplatku

Ten narast pri Platinum je uz pomerne signifikantny.
3 lajkov
Tatra banka už nevie čo pýtať. Ja som s nimi skončil.
Je to dost
Ai sa spoliehaju ze ludia budu na tom robit platby aby dostali zlavu….
Ale tak 360 Eur rocne (za platinum) stale neni zla cena ked si pozriem kolko by stal neobmedzeny Priority Pass pre 2 osoby..
1 lajk
Akurat mi ju predvcerom schvalili, a len tak mimochodom mi to po podpisani dokumentov bankar spomenul, ze sa idu zvysovat ceny
. Tak ja ze super, ale povedal som si ze tohto roku bude cestovania vela tak z toho vybucham maximum. Verim, ze clenstvo v PP zostane po zmenach v cenniku nedotknute.
1 lajk
Tak treba si este prezistit ako to bude po novom s tymi sposobmi ako to mesacne riesit:
- Zaplatis podla toho kolko minies, cize full, 50%, nic
- Spravis raz za zuctovacie obdobie prevod: Kreditka >> Bezny ucet (v minulosti 5 € poplatok) >> Kreditka = pri nezmenenom (co treba overit) je to 60€ rocne
- Spravis prevod: Kreditka >> Revolut >> Bezny ucet >> Kreditka ( v objeme tak aby vyslo 100% zlava z poplatku)
Osobne si myslim ze pojde hore aj ten poplatok v bode 2. , stale to vsak moze vyjst menej ako full. Revolut ak sa nic nezmeni je istota, sama TB mi povedala ze im jeto jedno ako spravis ten obrat, oni vykazuju obraty a schopnost svojho produktu vyssie na centralnu banku a tak a tam ide o objem. Otazny je Revolut, ale v EU by zatial malo byt vsetko OK
2 lajkov
@MisoHasko Jj, Revolut aj za mna istotka, dufam ze to tak aj zostane. 
Príspevok bol zlúčený do existujúcej témy: Hilton status match (Radisson)