Podaril sa mi úspešne uskutočniť Price Match v Radissone. Ide o dorovnanie ceny v prípade, že nájdete inde identickú ponuku za nižšiu cenu (asi každá hotelová sieť ponúka niečo podobné). Radisson navyše dáva ešte 25% dole z dorovnanej ceny!
V praxi sa to však málokedy podarí, pretože porovnávacia ponuka musí byť úplne identická (dátum, typ izby, postele, termín storna, …), takže vždy si vedia nájsť drobný detail, a zamietnuť žiadosť.
V mojom prípade išlo o Radisson Beach Resort Larnaca. Moja izba stála v Radissone aj s VIP boosterom 1832€, na booking.com som ju našiel za 1626€. Podal som cez kontaktný formulár žiadosť a na moje prekvapenie mi do 24h žiadosť schválili a znížili sumu o ďalších 25% na 1219.50€.
Dokonca sa mi to podarilo aj s druhou izbou pre ségru, aj keď tam sa už bránili a najskôr mi to 2x neuznali.
Takže skúšajte a využite všetky travel hacky, ktoré existujú
Pri druhom pokuse mi to najskôr zamietli kvôli tomu, že v Radissone bola posteľ označená ako Queen Bed a na bookingu Large double bed. Našťastie som si všimol, že keď prepnem jazyk na bookingu z britskej na americkú angličtinu, tak sa zmení názov na queen bed. A to som im poslal
Dobre a ty im posielaš screen? Či linky. Lebo keď ma niekto genius 3 a ešte je aj na mobile tak ma lepšiu cenu ako keď to oni otvoria na pc cez prehliadac.
V prvom kroku neposielaš ani screenshot ani link. Všetko si nájdu.
Musí to byť verejná cena pre všetkých, žiadne secret deals a podobne. Takže v mojom prípade to bola vzácna zhoda okolností, že na bookingu bola k dispozícii cenovka bez žiadnych členských benefitov, ktoré si myslím, by neuznali.