Úspešný Price Match v Radissone

Podaril sa mi úspešne uskutočniť Price Match v Radissone. Ide o dorovnanie ceny v prípade, že nájdete inde identickú ponuku za nižšiu cenu (asi každá hotelová sieť ponúka niečo podobné). Radisson navyše dáva ešte 25% dole z dorovnanej ceny!

V praxi sa to však málokedy podarí, pretože porovnávacia ponuka musí byť úplne identická (dátum, typ izby, postele, termín storna, …), takže vždy si vedia nájsť drobný detail, a zamietnuť žiadosť.

V mojom prípade išlo o Radisson Beach Resort Larnaca. Moja izba stála v Radissone aj s VIP boosterom 1832€, na booking.com som ju našiel za 1626€. Podal som cez kontaktný formulár žiadosť a na moje prekvapenie mi do 24h žiadosť schválili a znížili sumu o ďalších 25% na 1219.50€.

Dokonca sa mi to podarilo aj s druhou izbou pre ségru, aj keď tam sa už bránili a najskôr mi to 2x neuznali.

Takže skúšajte a využite všetky travel hacky, ktoré existujú :wink:

4 lajkov

A myslíš, že ti zostanú tie VIP výhody ako upgrade a raňajky Free ?

Určite. Rezervácia zostala rovnaká, len sa zmenila suma.

No ja hľadám Radisson canal view v Dubaji na 1 -9.12 ale nikde lacnejšie nie je och

No dávajú si na to pozor…

Urcite si davaju, pri HIltone napriklad viem, ze ak sa zakaznikovi uspesne podari matchnut cenu, tak spominany hotel este dostane pokutu od Hiltonu

1 lajk

Pri druhom pokuse mi to najskôr zamietli kvôli tomu, že v Radissone bola posteľ označená ako Queen Bed a na bookingu Large double bed. Našťastie som si všimol, že keď prepnem jazyk na bookingu z britskej na americkú angličtinu, tak sa zmení názov na queen bed. A to som im poslal :slight_smile:

1 lajk

Dobre a ty im posielaš screen? Či linky. Lebo keď ma niekto genius 3 a ešte je aj na mobile tak ma lepšiu cenu ako keď to oni otvoria na pc cez prehliadac.

V prvom kroku neposielaš ani screenshot ani link. Všetko si nájdu.
Musí to byť verejná cena pre všetkých, žiadne secret deals a podobne. Takže v mojom prípade to bola vzácna zhoda okolností, že na bookingu bola k dispozícii cenovka bez žiadnych členských benefitov, ktoré si myslím, by neuznali.

Aha jasné, tak to som bez šance potom :grinning_face_with_smiling_eyes: