Radisson status- predlzenie

Po dvoch rokoch VIP statusu som dostala email ze mi v auguste konci VIP status. nestiham uz absolvovat tolko pobytov aby som si clenstvo predlzila. Bolo niekomu z Vas predlzene aj tak?

Zatiaľ nie. Nepredpokladám že by status predĺžili. Možno skôr dajú novú free VIP akciu. Jednu vec ktorú je relatívne jednoduchšie spraviť ako absolvovať 30 noci je stihnúť ešte status match na Hilton absolvovať 6 noci a mať gold (free raňajky) do marca 2028.

Rovnaky email. Chcel by som sa k tomu spytat, ci je mozne matchovat s nejakou inou hotelovou sietou ak som za posledny rok radisson vobec nevyuzil? Ak ano, co sa v takom pripade dokladuje tej ktorej sieti? Vdaka za odpoved.

Členstvo asi nepredĺžia len tak. Ale vygooglila som, že sa dá s VIP statusom v Radisson matchnúť status v Club Avolta na platinum - to dajú obratom. A potom požiadať o predĺženie VIP statusu v Radisson s tým, že mám platinum v Club Avolta. Tak som práve o predĺženie VIP požiadala a uvidím čo mi odpíšu. Písala som im na tento mail: loyaltypartnerupgrade@radissonhotels.com

2 lajkov

Dá sa matchnúť do viacerých - najideálnejší je Hilton. Tam potom máš Gold na 3 mesiace a keď potom máš 6 nocí v Hiltone, predĺžia status na 2 roky.

1 lajk

Dakujem za tip. Uz ti odpisali z Radissonu?

Odpisali. Ze zial je zatial on hold status match s Avoltou, ale pracuju na jeho obnoveni :frowning: