Môžeme si sem zdieľať dojmy a skúsenosti z loungeov v Priority Pass.
Neapol
veľmi pekná lounge, poloprázdna, jedlo výborné, ponuka nápojov výborná
Bratislava
čakal som po zmene majiteľa lounge nejaký upgrade čo sa gastro ponuky týka, ale teda za mňa stále slabotka (ale aspoň už dávajú aj teplé jedlo hoci to čo nazvali “teriyaki chicken” bol obyčajné kuracie soté so zeleninou :D), sedenie fajn, miesta dosť
Viedeň
myslím že o Vienna Lounge už sa popísalo veľa, za mňa najlepší lounge v akom som kedy bol, aj keď je busy stále je tam dosť veľa zákutí a tichých miest ak niekto potrebuje pracovať alebo si oddýchnuť
zdá sa mi, že jedlo je tam vždy lepšie keď prídem, ale džúsy zmenili zo 100% na 50% nektáre - zvláštny artikel na šetrenie
Istanbul
v celom termináli jedna lounge kde sa čakalo v rade a pri recepcii iba nápisy že “busy”, tak som ani neskúšal lebo som nemal toľko času (btw toto bolo niekedy okolo polnoci)
okrem toho je tam niekoľko ExpresSpa pobočiek kde si môžeš dať cca 20-minútovú masáž v takom vyhrievanom masážnom kresle plus maska na výber (ja som mal na ruky)
okrem toho ešte jedna popup lounge, ktorú som ale z časových dôvodov nestíhal
Turkish Airlines Lounge Washington - Na americke pomery loungeov super, velmi dobry vyber jedla a otvoreny bar, ak niekto leti s Austrianom do Viedne, tak gate zvykne byt par par krokov od louge. Nevyhoda je, ze v peak casoch vie byt lounge plny (ale to skoro vsetky v USA : )
celkom malinký ale na cca hodinkové posedenie postačujúci
teplé jedlo - zväčša cestoviny
slušný výber nápojov
Budapest
asi netreba toho vela pisat
pekný aj ked relatívne menší - v špičke problém sa dostať dnu
fajn jedlo, alko- nealko
Sofia
pekný, veľký s dostatkom miesta
jedlo fajn aj ked pocas mojho pobytu relatívne omedzený výber
Frankfurt Terminal 1
nachadza sa pred Security check
menší a dosť staro zariadený - človek má pocit že je v DDR.
slabé jedlo - väčšinou len varené párky
Larnaca
pekný, moderný, nie moc veľký
dobrý výber jedla a nápojov
Barcelona
veľký, moderný, dosť miesta
super jedlo
Valencia
Veĺký moderný
velký výber chutneho jedla a napojov
občas dosť rušný
Doha
viacero možností - všetky sú pekné a veľké
dobrý výber jedla a nápojov
za mna dosť chladno a v špičke je problém najsť miesto na sedenie
DubaiDXB
Ahlan Lounge - mal som problém najsť ho, malinký a slabý výber jedla
Plaza Premium - bol som len raz a jedlo bolo len na objednavku (1 jedlo na osobu+ zákusok), jedlo bolo pekné a chutné ale zostal som hladný a nebola možnosť doobjednania. Dost prekvapivé pre mňa. Neviem či je to tam štandart alebo len vínimočná situácia
Marhaba - veĺký, dosť miesta, dobrý výber jedla a nápojov.
Rijád
Menší ale moderný
dobré jedlo a fajn výber
medzi 23 - 2 ráno dosť rušný a je problem si nájsť miesto
Muscat
obrovzký, moderný - za mňa TOP-ka v tesnom závese za Viednou
pokus c. 2 - stale bol rad na vstup ale hybal sa rychlo, ale mal som iba zopar minut, tak som len nazriel, dal som si limonadu a praclik, a musel som ist na dalsi let
obrovsky lounge, teple jedla servirovane pracovnikmi ako v bistre, studeny bufet, napoje, oblushovany bar, rozne zakutia a vela sedenia, aj ked bolo vela ludi stale to neposobilo preplneno
moznost osprchovat sa
bola tam aj miestnost na masaze, ale tam som sa uz nedostal a neviem ake boli ceny
Auckland
international terminal: Strata lounge - fajn vyber jedla, napojov, self-service bar, barista coffee stanica, dostatok miesta na sedenie, ciastocny vyhlad na runway a celkovo na terminal
domestic terminal: nemaju longe, ale ak mate unlimited access, mozete sa najest v 2 restikach (su hned pri sebe), v kazdej limit 42 NZD (cca 21 eur), co mi vystacilo na kavu, hlavne jedlo, kolacik, a napoj - a to pri prilete aj pri odlete, restiky su landside, cize este pred security
Singapur
v tomto obrovskom letisku ma kazdy terminal niekolko loungov, a kedze vsetky terminaly su vzajomne prepojene, ak mate vela casu, mozete ich vyskusat viac
ja som skusil v T1 - Plaza Premium Lounge (ta mi vyskocila vo vacsine reviews ako najlepsia na celom letisku), no ale sklamanim bolo ze sprchy boli za priplatok (v prepocte okolo 15 eur ak si dobre pamatam) - co sa tyka jedla, na vyber niekolko stabilnych menu jedal ako laksa atd ktore vam naserviroval pracovnik, alebo nejake bufetove jedla; bar s entuziastickou pracovnickou ktora mi vytrhla mobil a napisala si 5* review na google v mojom mene - kde capuju pivo, a nalievaju vino a nejake ine drinky; miesta na sedenie dost, ale az tak ma tato lounge nezaujala
tiez v T1 Marhaba lounge - tu som tiez nasiel sprchy, a dokonca bez priplatku - s radostou som vyuzil po 10h lete z Aucklandu; jedlo a napoje v pohode, ale uz som bol v zasade najedeny takze som si len tak dobkal - tu bolo citelne menej ludi, a miesta dost
inak je moznost ist aj do slavneho Jewel - ale uprimne sa mi nechcelo ist cez immigration a security - tam je dalsia lounge, ale nemala bohvieake hodnotenia, to uz radsej sa kochat samotnym Jewelom