Priority Pass skúsenosti

Môžeme si sem zdieľať dojmy a skúsenosti z loungeov v Priority Pass.

Neapol

• veľmi pekná lounge, poloprázdna, jedlo výborné, ponuka nápojov výborná

Bratislava

• čakal som po zmene majiteľa lounge nejaký upgrade čo sa gastro ponuky týka, ale teda za mňa stále slabotka (ale aspoň už dávajú aj teplé jedlo hoci to čo nazvali “teriyaki chicken” bol obyčajné kuracie soté so zeleninou :D), sedenie fajn, miesta dosť

Viedeň

• myslím že o Vienna Lounge už sa popísalo veľa, za mňa najlepší lounge v akom som kedy bol, aj keď je busy stále je tam dosť veľa zákutí a tichých miest ak niekto potrebuje pracovať alebo si oddýchnuť
  • zdá sa mi, že jedlo je tam vždy lepšie keď prídem, ale džúsy zmenili zo 100% na 50% nektáre - zvláštny artikel na šetrenie :slight_smile:

Istanbul

• v celom termináli jedna lounge kde sa čakalo v rade a pri recepcii iba nápisy že “busy”, tak som ani neskúšal lebo som nemal toľko času (btw toto bolo niekedy okolo polnoci)
  • okrem toho je tam niekoľko ExpresSpa pobočiek kde si môžeš dať cca 20-minútovú masáž v takom vyhrievanom masážnom kresle plus maska na výber (ja som mal na ruky)
  • okrem toho ešte jedna popup lounge, ktorú som ale z časových dôvodov nestíhal
1 lajk

Super Tema :slight_smile:
Za mna pridam:

Washington DC - letisko Dulles (IAD)

• Turkish Airlines Lounge Washington - Na americke pomery loungeov super, velmi dobry vyber jedla a otvoreny bar, ak niekto leti s Austrianom do Viedne, tak gate zvykne byt par par krokov od louge. Nevyhoda je, ze v peak casoch vie byt lounge plny (ale to skoro vsetky v USA : )
2 lajkov

Belgrade

• celkom malinký ale na cca hodinkové posedenie postačujúci
  • teplé jedlo - zväčša cestoviny
  • slušný výber nápojov

Budapest

• asi netreba toho vela pisat
  • pekný aj ked relatívne menší - v špičke problém sa dostať dnu
  • fajn jedlo, alko- nealko

Sofia

• pekný, veľký s dostatkom miesta
  • jedlo fajn aj ked pocas mojho pobytu relatívne omedzený výber

Frankfurt Terminal 1

• nachadza sa pred Security check
  • menší a dosť staro zariadený - človek má pocit že je v DDR.
  • slabé jedlo - väčšinou len varené párky

Larnaca

• pekný, moderný, nie moc veľký
  • dobrý výber jedla a nápojov

Barcelona

• veľký, moderný, dosť miesta
  • super jedlo

Valencia

• Veĺký moderný
  • velký výber chutneho jedla a napojov
  • občas dosť rušný

Doha

• viacero možností - všetky sú pekné a veľké
  • dobrý výber jedla a nápojov
  • za mna dosť chladno a v špičke je problém najsť miesto na sedenie

Dubai DXB

1. Ahlan Lounge - mal som problém najsť ho, malinký a slabý výber jedla
  2. Plaza Premium - bol som len raz a jedlo bolo len na objednavku (1 jedlo na osobu+ zákusok), jedlo bolo pekné a chutné ale zostal som hladný a nebola možnosť doobjednania. Dost prekvapivé pre mňa. Neviem či je to tam štandart alebo len vínimočná situácia
  3. Marhaba - veĺký, dosť miesta, dobrý výber jedla a nápojov.

Rijád

• Menší ale moderný
  • dobré jedlo a fajn výber
  • medzi 23 - 2 ráno dosť rušný a je problem si nájsť miesto

Muscat

• obrovzký, moderný - za mňa TOP-ka v tesnom závese za Viednou :slight_smile:
  • velký výber chutneho jedlo + live cooking
  • velká herna pre deti
  • biliard
  • masazne kreslá
  • v niektorých časoch celkom rušný
3 lajkov

Albánsko

Pekný moderný lounge, prešiel komplet rekonštrukciou

Nealko a alko nápoje(cola, fanta, fresh džúsy)

Jedlo mali teplé ale aj studené bufety a aj veľa dezertov

2 lajkov

bolo by dobre napisat nazov konkretnej lounge, lebo na vacsich letiskach ich moze byt viac

Good point. Tie co som pridaval ja a nedal som nazov su na danych letiskach jedine.

V albansku len jedno je

v lete sa v Albansku otvara Vlora a je velka sanca, ze tam salonik bude

Noo čo som naposledy čítal tak to padlo a nestíha sa.

Maledivy

moonima lounge

• domestic terminál
  • Jedlo nealko super
  • Alko kvôli moslimom sa nepodáva

Abu dhabi

Pearl lounge

• super jedlo
  • Super nápoje akurát pozor niektoré prémiové sa platia
  • Občas viac ľudí a čaká sa aj na vstup

Rím

Primeclass lounge

• menší čaká sa na vstup
  • Jedlo super aj teple aj studené
  • Alko nealko super

Barcelona

Sála VIP Canuda

• studené alebo teple raňajky - boli sme ráno neviem posúdiť neskôr
  • Super vyber alko

Seoul

Matina lounge terminál 2

• super vyber teplých ázijských aj európskych jedál
  • Alko víno pivo
  • Nealko komplet ponuka
  • Dosť sa čaká na vstup
  • Celkom plný zvykne byt

Sky Hub lounge Terminál 1

• Malý ale nečaka sa na vstup
  • Chyba nabíjanie
  • Dosť rušný moc človek pred letom nezrelaxuje
  • Vyber jedla super aj keď len ázijské
  • Alko víno a pivo
1 lajk

Istanbul - IGA Lounge (international departures)

• pokus c. 2 - stale bol rad na vstup ale hybal sa rychlo, ale mal som iba zopar minut, tak som len nazriel, dal som si limonadu a praclik, a musel som ist na dalsi let
  • obrovsky lounge, teple jedla servirovane pracovnikmi ako v bistre, studeny bufet, napoje, oblushovany bar, rozne zakutia a vela sedenia, aj ked bolo vela ludi stale to neposobilo preplneno
  • moznost osprchovat sa
  • bola tam aj miestnost na masaze, ale tam som sa uz nedostal a neviem ake boli ceny :smiley:

Auckland

• international terminal: Strata lounge - fajn vyber jedla, napojov, self-service bar, barista coffee stanica, dostatok miesta na sedenie, ciastocny vyhlad na runway a celkovo na terminal
  • domestic terminal: nemaju longe, ale ak mate unlimited access, mozete sa najest v 2 restikach (su hned pri sebe), v kazdej limit 42 NZD (cca 21 eur), co mi vystacilo na kavu, hlavne jedlo, kolacik, a napoj - a to pri prilete aj pri odlete, restiky su landside, cize este pred security

Singapur

• v tomto obrovskom letisku ma kazdy terminal niekolko loungov, a kedze vsetky terminaly su vzajomne prepojene, ak mate vela casu, mozete ich vyskusat viac :slight_smile:
  • ja som skusil v T1 - Plaza Premium Lounge (ta mi vyskocila vo vacsine reviews ako najlepsia na celom letisku), no ale sklamanim bolo ze sprchy boli za priplatok (v prepocte okolo 15 eur ak si dobre pamatam) - co sa tyka jedla, na vyber niekolko stabilnych menu jedal ako laksa atd ktore vam naserviroval pracovnik, alebo nejake bufetove jedla; bar s entuziastickou pracovnickou ktora mi vytrhla mobil a napisala si 5* review na google v mojom mene :smiley: - kde capuju pivo, a nalievaju vino a nejake ine drinky; miesta na sedenie dost, ale az tak ma tato lounge nezaujala
  • tiez v T1 Marhaba lounge - tu som tiez nasiel sprchy, a dokonca bez priplatku - s radostou som vyuzil po 10h lete z Aucklandu; jedlo a napoje v pohode, ale uz som bol v zasade najedeny takze som si len tak dobkal :smiley: - tu bolo citelne menej ludi, a miesta dost
  • inak je moznost ist aj do slavneho Jewel - ale uprimne sa mi nechcelo ist cez immigration a security - tam je dalsia lounge, ale nemala bohvieake hodnotenia, to uz radsej sa kochat samotnym Jewelom
2 lajkov