Web Travelzoo spustil zname “poistenie”, ak vam meska let aspon 1 hodinu, dostane vy + 3 hostia vstup do lounge. Jedina podmienka je zaregistrovati let a pasazarierov minimalne 24 hodin pred odletom.
Travelzoo clenstvo stoji 1 Euro prvy mesiac a nasledne 30 Eur za rok.
Super, diky. Len je to risk kks, keď niekedy to meškanie dajú len dake 2 hodiny pred odletom. Lebo letíme z abudhabi a tam pustia do lounge väčšinou aj 5 hodín pred odletom. Čiže asi kúpim vstup za 15€
Čiže vieš nahlásiť aj viac letov, respektivne si vybrať lety čo často meškajú. A ten kód je aktívny odvtedy ako ti ho pošlú? Alebo ako ho ty využiješ? Že keby dám let čo letí už o 3 a mešká viac ako hodinu tak poslu qr kód asi daky priority pass, tak viem ho ja využiť na let napríklad o 11 v noci?
Nezabudnem ako som Hello Vacay zaplatil 75€ za lifetime membership a oni následne úplne zrušili službu, kvôli ktorej som to kupoval (free lounge vstupy pri meškaní letu) .
Vacsinou dostanes voucher platny na 3 alebo 6 mesiacov… Niekedy je platny iba na to dane letisko odkial si letel, inokedy je platny pre celu Loungekey siet (rovnaky zoznam loungeov ako Priority Pass)
Niečo podobné ste zdieľali už v roku 2021… HelloVacay – rovnaká služba, kúpil som si doživotnú licenciu a peniaze boli preč. Dnes už DelayVacay už neexistuje. Peniaze vyhodené, službu som nevyužil ani raz. Lacnejšie je používať Priority Pass.
Myslel som, že ako častý cestovateľ s doživotným predplatným som mal pocit istoty, že ak by sa niečo stalo, bude o mňa postarané. Lenže mal to jeden veľký problém. Služba sledovala meškania pomocou dát z FlightStats, ktoré nie sú vždy presné. Napríklad ak letíte z Krakova a na Flightradare vidíte hodinové meškanie, letisko to potvrdzuje, ale FlightStats nič neukazuje, je to sklamanie. Obávam sa, že to bude rovnaký o… Radšej priority pass na black friday.
Ono, ja som mal Hellovacay tiez, ale len rocne predplatne, popravde vsetko “dozivotne” je velmi seda zona….
Kazdopadne toto ma vyhodu, ze vies mat mesacne predplatne za 1 Euro, tz ak mas nejaky mesiac naplanovane lety, tak si urobis mesacne predplatne, poistis sa a nasledne zrusis predlzenie, tym padom ti clenstvo zanikne po 30 dnoch…