JW Marriott Jeju Resort & Spa - recenzia

Od momentu, keď som si tento pobyt rezervoval, som mal naozaj obrovské očakávania — predsa len, hovorí sa, že ide o momentálne najluxusnejší hotel na ostrove Jeju. Či svoje meno naozaj potvrdil… to sa dozviete nižšie. :sparkles:

Hotel sa nachádza na útesoch južného pobrežia Jeju, približne hodinu od letiska. Z hotela sa jednoducho dostanete na viaceré turistické chodníky vedúce k nádherným vyhliadkam. :herb::national_park:

Čo sa týka samotného hotela, ten je skutočne očarujúci. Kombinuje choga architektúru (tradičný kórejský hanok štýl) s moderným a zároveň prírodným dizajnom. Mali sme obrovské šťastie, pretože nám schválili Night Upgrade Award, vďaka čomu sme získali úžasný rohový apartmán s výhľadom na oceán. :ocean::house_with_garden:

Izba bola naozaj bezchybná: vizuálne nádherná a zároveň perfektne funkčná. Najväčšie topky? Mramorová vaňa, balkón a krásny interiér zo svetlého dreva. :bathtub::sparkles:

Hotelové facility boli rovnako pôsobivé: obrovský krytý bazén s vírivkou a detskou zónou, vonkajší vyhrievaný infinity bazén, fitko, kúpele, detský klub a výborné reštaurácie a kaviarne. Čo môže niekomu vadiť je, že raňajky sa podávajú iba formou a la carte a nie ako bufet. Ak teda preferujete bufet, musíte si počkať na brunch, ktorý začína hneď po raňajkách. :cooking::croissant:

JW Marriott Jeju je bez pochýb môj najlepší hotelový pobyt roku 2025 a zároveň to je aj dôvod, prečo ho hádžem sem.

Celý pobyt bol booknutý za body (kedže je to Marriott Bonvoy) a následne schválili aj upgrade benefit na Panaromatic Suite.

Foto na IG

2 lajkov