Japonsko za miles&more mile

Ahojte, mám naškrečkovaných cca 207 tis míl a chcela by som ich minúť na letenky do Japonska cca v apríli pre 2 osoby. Je reálne niekde vymáknut biznis letenky s doplatkom, alebo aspoň jeden smer biznis a jeden smer economy pre 2 osoby? Je to reálne? Poradíte ako to optimálne vymyslieť, aby to vyšlo s míľami s rozumným doplatkom? Diky

Skús cez stránku M&M pozrieť. Ale tie doplatky sú fakt vysoké.

No, bude to tazke

Miles and More exponovane trasy ako Japonsko sa oplati kupovat rok dopredu, ked sa otvara Miles and More kalendar, alebo potom lastminute ked sa davaju do ponuky nepredane miesta…

Druhou moznostou je, ze vela Star Aliiance aeroliniek mimo Lufthansa group casto nenajdes na webe miles and more . RIesenie: zaregistruj sa vo vernonstom programe Air Canada a vyhladavaj dostupnost award leteniek tam. Akonahle tam nieco najdes (napr EVA, Singapore Air alebo ANA lety), tak zatelefonuj na Miles and More linku a nadiktuj im presne ten let co si nasla na Air Canada a s velkou pravdepodobnostou to budu vediet booknut…

Ďakujem, skúsim. Na m&m som našla lery, ale za tie míle mi nevyjde ani jeden sme biznos a jeden smer economy🤷‍♀️

Ja som v septembri letel jednosmerne Praha-Tokio s Lufthansa/Asiana v biznise za 75 tis mil + doplatok 300€ na osobu. Kupované 4 mesiace pred odletom. Avšak teraz je dostupnosť horšia.