Zdravím , chcel by som sa opýtať tý čo ste robili status match z Radissonu. Aké dokumenty ste poslali? Prvý match mi zamietli. Myslím že koli faktúre , ktorú som doložil ako dôkaz stay. (Note: We do not accept transactional invoices (purchases outside of room rates) as proof of stay. Documentation must show at least one night at the competitor associated with your status.) Ale keď urobím screen v apke Radisson kde sú past stays je napísaný len dátum ale nie rok , takže si myslím že bez roku mi to zas zamietnú. Zachvilu sa blíži pobyt v Čine takže už nemám veľa pokusov na ďalšie zamietnutie. Ďakujem za pomoc. ![]()
Akceptovali mi screenshot zo statusu v Radissone v apke. A ako stay mi práveže uznali faktúru z hotela. Keď som dala screenshot z apky, kde boli past stays, tak mi to neuznali.
Ja som mal faktúru z hotela a status som dokládal screenshot obrazovky.
Ako dlho to zvyčajne schvaľujú? Dnes som dal screen statusu a invoice z hotela (začiernene osobné údaje okrem mena), hádam to prejde.
Tak do týždňa väčšinou
Update.
14.6.2026 žiadaný status match z Radissons VIP.
25.6.2025 chat cez aplikáciu, mám čakať 12 business days
30.6.2026 urgencia cez email (auto odpoved že reagujú za 5-7 business days) tak som zavolal na SK honors číslo (spravili internal urgency request)
2.7.2026 14:43 - prišiel e-mail s potvrdením gold statusu
2.7. 15:20 - check in v hoteli.
Už som bol zmierený že to možno nabehne až počas pobytu.