Ahojte,
máte osobné skúsenosti s Hilton hotelmi v Thajsku? Zaujíma ma ako Bangkok, tak prímorské destinácie.
Aktuálny zoznam Hilton hotelov v Thajsku TU.
Vopred vďaka za reakcie! ![]()
Ahojte,
máte osobné skúsenosti s Hilton hotelmi v Thajsku? Zaujíma ma ako Bangkok, tak prímorské destinácie.
Aktuálny zoznam Hilton hotelov v Thajsku TU.
Vopred vďaka za reakcie! ![]()
V Thajsku mam odskusane zatial 2 Hiltony
1, Conrad Bangkok residences
Residences preto, lebo sme cestovali s malou a chceli sme mat istotu ze budeme mat suite, izby trocha starsie, ale v super stave, upgradli nas na este vacsi suite + ranajky zadarmo ako Hilton Diamond, jedine co sme nemali oproti hostom v klasicom Conrade Bangkok je vstup do hoteloveho lounge… Poloha hotela dobra a maju 2 velke bazeny, takze pre nas super. Och ano, a ranajky priam luxusne…
2, Hilton Hua Hin
Boli sme v tom regione kvoli slonom a chceli sme ist na par dni k moru, takze vyber padol na tento hilton. Ide o starsi hotel, no v oktobri 2024 ked sme tam boli tak prebiehala komplet rekonstrukcia hotela (teraz by uz mohla byt aj hotova). Sice sme nedostali upgrade na suite (vsetky zabookovane alebo prave v prerabke), ale dostali sme velmi velku vynovenu Executive room. Ranajky boli docasne presunute do kongresovej saly s tym ze Gold a Diamondi mali nejake extra chutovky ktore im priniesli priamo k stolu…
Bazen velky s toboganom a tiez poolbarom ktory mal ok ceny a z hotela vies ist priamo na plaz, ktora ale nebola nic extra (v Hua Hin ale vseobecne netreba cakat nejake wow plaze).
Pozri moje ulozene storky z Thajska 2024, tam najdes fotky aj videa ![]()