Ahojte, potreboval by som poradiť. Na Revolute mám Rev Points, ktoré by som chcel previesť do programu Flying Blue, aby som si mohol kúpiť letenku. Zaujímalo by ma, ako potom môžem kombinovať míle a doplatok v hotovosti, a zároveň, ako môžem uplatniť lety so spoločnosťou Saudia Airlines. Pýtam sa preto, lebo som to ešte nikdy neskúšal a plánujeme ísť na dovolenku do Thajska.
Ahoj @Rastislav , presunul som ti tvoj prispevok sem do temy Flying Blue, kedze toho sa to tyka asi najviac.
Tu sa len opytam, ze preco prave Flying Blue, kedze Revpoints ma niekolko partnerov
Predtym ako si presunies mile do FlyingBlue, tak sa tam zaregistruj (ak este nie si) a pozri si kolko mil stoiji dana trasa
Ak si dobre pamatam, (Flying Blue velmi nevyuzivam), tak 25% milovej ceny vies doplatit cash…
Toto nie rozumiem, myslis ze ziskat Flying Blue mile za let Saudie?
Ahoj Martin, myslel som to tak, že som nedávno videl ponuku do Thajska za približne 300 € cez Saudia Airlines. Perplexity mi odporučil využiť moje Rev Points z Revolutu tak, že ich prevediem do programu Flying Blue a následne by som mohol letenky cez Saudia Airlines kúpiť kombináciou míľ a doplatku v hotovosti. Saudia Airlines sú členom aliancie SkyTeam, rovnako ako Air France a KLM, takže lety so Saudii sa dajú uplatniť aj cez program Flying Blue – či už pri získavaní, alebo pri využívaní míľ.
Ak som to správne pochopil
.
Aha uz chapem
a bohuzial nie… To ze Saudia letenka stoji 320 Eur cash v economy, neznamena ze zaplatis 160 Eur v hotovosti a zvysok Flying Blue milami…
Vzdy sa musis riadit ponukou daneho miloeho programu.
Otvoril som flying blue a naslo mi presne tento let so saudiou a len cesta tam by stala 63 tisic mil + 67 Eur taxy… teoreticky z tych 63 tisic mil by si vedel nahradit 25% cashom, ale uprimne, to sa vobec neoplati…
Ďakujem Martin za vysvetlenie! Len predstavu mám 20 000 Revpoints a proste ich chcem využiť na jeden krát aj keď je to málo
.
ReVpoints expiruju po 3 rokoch od ziskania, tak ak ti to nehori, este by som popracoval v zbierani, lepsie ako narychlo kupit nejaku blbost…