Cestovateľská apka od slovenského vývojára - journeybot

Ahojte :waving_hand:

chcel by som vám predstaviť appku, na ktorej pracujem – journeybot.

Je to travel planner pre iOS/macOS, ktorý ti pomôže mať všetky cesty na jednom mieste a hlavne rieši jednu vec, ktorú som vždy neznášal – balenie.

:backhand_index_pointing_right: Vytvoríš si svoju cestu

:backhand_index_pointing_right: Appka ti priamo v zariadení vygeneruje zoznam na balenie podľa destinácie, počasia, dĺžky a aktivít (zatiaľ je obmedzením Apple Intelligence, že musí byť telefón v jednom z podporovaných jazykov - medzi ktorými slovenčina zatiaľ nie je - ale aj v prípade ak Apple Intelligence na tvojom zariadení nie je aktívny, ti journeybot ponúkne smart zoznamy na balenie podľa parametrov tvojej cesty. Toto všetko sa deje offline, bez pripájania na externé služby.

:backhand_index_pointing_right: Veci si len odškrtávaš a máš prehľad

:backhand_index_pointing_right: Všetko sa synchronizuje medzi zariadeniami

Cieľ je jednoduchý – menej rozmýšľania, viac cestovania :airplane:

Okrem balenia spomeniem ešte pár vychytáviek:

• počasie - ak tvoja cesta začína čoskoro, priamo v prehľade uvidíš aké počasie ťa čaká, ak je cesta ešte v budúcnosti, zobrazí sa historický prehľad počasia pre dané obdobie
  • cestovné adaptéry - maj vždy prehľad o tom, ktorý adaptér sa v danej destinácii používa
  • (čoskoro) prepočet meny - apka si stiahne aktuálny kurzový lístok a potom aj offline môžeš prepočítavať medzi svojou domácou menou a menou v destinácii
  • (čoskoro) zdravotné odporúčania - aké očkovania sú v danej krajine odporúčané

Keďže som sám cestovateľ, robím to v prvom rade tak, aby to dávalo zmysel a riešilo opakujúce sa problémy alebo výzvy, s ktorými sa pri cestovaní a plánovaní stretávam.

:red_exclamation_mark: Bohužiaľ zatiaľ neexistuje Android verzia a ani nie je v pláne – appka je postavená dosť špecificky (Apple stack + on-device AI), takže by to znamenalo úplne iný produkt.

Appku si môžeš stiahnuť zadarmo, nemá žiadne reklamy, žiadne osobné dáta sa nikam neposielajú. Pokročilé funkcie si vyžadujú premium (jednorazový nákup alebo mesačné predplatné).

:wrapped_gift: Ak by to niekto chcel vyskúšať, mám pár promo kódov na free unlock premium verzie – kľudne napíšte do komentára alebo DM, a ozvem sa prvým piatim.

Budem rád za akýkoľvek feedback :raising_hands:

Viac info: https://journeybot.app

Sťahuj tu: ‎journeybot: packing & travel App - App Store

1 lajk

Ahoj Michal,

appka vyzerá na prvý pohľad vizuálne super! :ok_hand:Efektívne balenie pred cestou je aj môj večný problém. Určite potestujem. :blush:

Fandím a držím prsty s ďalším vývojom! :flexed_biceps:

1 lajk

Díky :folded_hands:

1 lajk