Ahojte, je v pohode cena full poistenia cez DiscoverCars 55€ na 8 dni? Ďakujem
To asi nebude full poistka cez autopozicovnu, ale len pripoistenie cez sprostredkovatela…. Na to mi to pride dost, bud zobrst lacnejsie WWI pripoistenie, alebo priamo na mieste cez autopozicovnu
Ano, ale je rozdiel ci si to full poistenie kupujes priamo cez autopozicovnu alebo cez tretiu stranu (co je pripad tvojho screenshotu)
Áno toto je cez tretiu, lebo ma lepšie podmienky a aj cenu autá aj poistenia.
No, a to ti hovorim, ze ked uz kupujes poistenie cez tretiu stranu, tak sa oplati si zobrat uplne externe poistenie, napr: idem.do/Spoluucast_WWI ktore je este lacnejsie a overene (mam cez nich celorocne pripoistenie)
Práveže som to skúšal už viackrát keď to bolo v skupine a stále mi to vyšlo drahšie. Teraz to je o 5€ lacnejšie to deluxe, ktoré stačí? Ďakujem ešte raz , čiže toto má lepšie podmienky áno?
Ano, to ti presne sedi
ci si vyberies Standart alebo Deluxe je uz na tebe
Tak pre tých 8€ sa oplatí deluxe či? Neviem vôbec
Tak, to je uz na tebe ![]()
Keď neviem či tých 5000$. Ty by si ktoré bral?
keď idú aj 4 ľudia.
A tieto podmienky sú v pohode? Lebo chcú to ešte pred príletom.
Thank you for choosing Quick Drive Rent a Car for your upcoming car rental, this is Ameer to help you.
To ensure a smooth and hassle-free experience, we kindly request you to provide the following documents and confirm important details:
-
Valid Passport Copy: Please provide a clear copy of the main page of your valid passport.
-
Valid Driving License (Both Sides): Kindly provide clear copies of both sides of your driving license.
-
Valid International Driving License (Both Sides): If you have an international driving license, please provide clear copies of both sides.
-
Email Address: Please confirm your email address, as this will be our primary mode of communication regarding your reservation.
-
Confirmation of Pick-up and Delivery Details:
Our records indicate the below details of your booking, kindly confirm the date, time, and location for both pick-up and delivery of the rental car.
Zaujimave sposoby ![]()
všeobecne aby si sa o nič nestaral odporúčam zaplatiť si vždy najvyššie poistenie cez rental spoločnosť akú sa dá. Ono to človeka nezruinuje.
Osobná skúsenosť spred 2 mesiacov - auto požičané cez europcar (2 mesiace dopredu) na letisko Sharjah na 8 dní - cca 300€, full poistenie, kategória fullsize standard. Auto novučičké, ford taurus, mal cca 8k najazdené. Depozit bol cena nájmu. Po skončení nájmu akurát došiel účet na Salik (dialnice, cesty - btw. vzdy sa da saliku vyhnut ale tych par eur je nic - cca 70 AED za prejazdenych 560km). K požičovni - bez problémov, boli dostupní aj na whatsappe (mal som menší problém s jednym blikajúcim servisovaním - dokonca navhrli že donesú iné auto ak budem nespokojný ale bolo to 6.deň takže som to neriešil + potvridli že môžem bez problémov jazdiť ďalej). Slečna sa akurát rehotala načo si dávam všetky poistenia - mal som Super Theft Waiver, Super collision damage waiver, Personal injury coverage.
- v požičovni odo mňa ani nepýtali medzinárodný vodičák. - stačil pas, vodičák bežný slovenský, kreditka.
Diky, a ten pas a vodicak si skenovali?
áno, tak ako v každej požičovni.
Čiže asi im to teda môžem poslať však