10 mil za kazde Euro na Booking.com

:bell::bell::bell: Kedy: rezervacia pocas juna 2026

:right_arrow::right_arrow::right_arrow: Link na akciu: https://idem.do/MileBooking2
:fire::fire::fire: Akcia: 10 mil za kazde Euro

Znamy milovy vernostny program :airplane:Miles and More​:airplane: ma znova fajnu akciu v spolupraci s :hotel:hotelovym​:hotel: webom booking.com. Za kazde :heavy_dollar_sign:Euro​:heavy_dollar_sign: ktore miniete na bookingu (plati iba na ubytko) dostanete az :fire:10 mil​:fire: do Miles and More (takze napriklad za 500 Eurove ubytko dostanete 5000 mil). Co som pozeral, tak genius zlavy (ak mate) ostavaju zachovane a jedine podmienka je urobit rezervaciu teraz pocas :date:juna​:date:, no samotne ubytovanie moze byt KEDYKOLVEK, takze si viete takto narobit rezervacie dopredu a jediny limit je 5000 Eur na jednu rezervaciu. Akciu najdete na idem.do/MileBooking2 a aby ste mali narok na spominane mile, musite mat konto v Miles and More (urobite zadarmo za minutu). Stale plati, ze Miles and More mile presiel na dynamicke milove ceny, kedy sa daju vymysliet rozne kombinacie a videl som dokonca aj milove letenky z USA alebo Azie do Europy za par stovak mil(+ taxy hruba 150-300 Eur). Najvacsia hodnota mil je vsak vo vyssich triedach ako Premium Economy, Business a First, dialkove biznis lety sa daju najst zhruba od 30 tisic mil jednym smerom.

1 lajk

Ako hľadáš tie dynamické ponuky za tých pár 100viek míľ? Dá sa niekde zapnúť upozornenie alebo niečo?

Obcas ich vidim, ale poviem uprimne, ze moc ich nevyhladavam, lebo osobne si myslim ze je skoda pouzivat mile za economy letenky (iba ze ide o nejaku lastminute nudzovu situaciu kde je economy letenka draha a cez mile usetris)

A to cez nich ofiko stránku či inde

Ano napriamo, niekedy tiez pouzivam poinstyeah.com ale Miles and More niekedy ide, inokedy nie

Čaute, dostanem mile aj za viac izieb, ked ideme väčšia partia? Skusal to niekto?

Ano, mal by si dostat, ale najlepsie ak booknes vramci jednej rezervacie vsetky izby naraz. Ak ich budes delit, nech su vsetky izby na tvoje meno

1 lajk